Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Одржан пријемни испит: Велико интересовање матураната за Факултет техничких наука у Чачку

30. 06. 2023

На Факултету техничких наука у Чачку  29. и 30. јуна 2023. године одржан је пријемни испит за основне струковне, односно основне академске студије. Будући студенти препознали су квалитет образовања које нуди ФТН Чачак, па  је пријемни испит полагао велики број кандидата из свих градова Србије, али и земаља у окружењу. У зависности од студијског програма за који су се определили, кандидати су полагали пријемни испит из једног од седам понуђених предмета- Математика, Информатика, Физика, Основни електротехнике, Организација, Тест знања и Тест стручног знања из текстилних технологија.

 

 

 

Ове године места има за 588 бруцоша, од чега је 495 буџетских места, a интересовање кандидата је једнако распоређено за све студијске програме основних академских и струковних студија. Прелиминарне ранг листе биће објављене на дан пријемног испита до 20 часова, а упис студената је од 6. јула по утврђеном распореду који је доступан на сајту Факултета техничких наука у Чачку.