Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Одржана промоција дипломираних студената на Факултету техничких наука у Чачку

23. 06. 2023

У петак, 23. јуна 2023. године на Факултету техничких наука у Чачку одржана је промоција дипломираних студената који су дипломирали у школској 2021/22. години. 

 

 

 

Након химне „Боже правде“, коју су отпевале ученице Музичке школе, у свечаном амбијенту у амфитеатру Факултета, дипломце је поздравила декан Факултета техничких наука у Чачку, проф. др Данијела Милошевић. Декан је истакла да је мисија ФТН-а Чачак да настави сарадњу са својим дипломцима кроз њихове пословне каријере. Дипломираним студентима обратила се и студент продекан Милена Николић, која је својим колегама честитала на успеху, раду и труду који су уложили током школовања. 

 

 

 

 

 

У протеклој школској години, диплому Факултета техничких наука у Чачку стекло је 197 студената основних, интегрисаних и мастер академских студија, док је 177 студената дипломирало на основним, специјалистичким и мастер струковним студијама. 

 

 

 

 

 

Честитамо свим дипломираним студентима и желимо много успеха на свим животним пољима!


Фотографије са доделе диплома преузмите овде.