Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Студенти из Шпаније на ФТН у оквиру Еразмус+ програма мобилности

18. 07. 2023

Факултет техничких наука у Чачку је и у академској 2022/23. години био домаћин студентима из Шпаније у оквиру Еразмус+ програма мобилности.

 

 

У зимском семестру 2022/23. године, тројица студената са Универзитета у Хаену, Мигел Рохас Дијегез, Кајетано Мануел Родригез Валдерама и Хоакин Круз Лупиа, као и студент са Универзитета у Алмерији, Хосе Марија Перез Белтран, који су боравили на размени на Универзитету у Крагујевцу, већину предмета изабрали су са Факултета техничких наука у Чачку.

 

 

Задовољни условима, Кајетано Мануел Родригез Валдерама и Хоакин Круз Лупиа су свој боравак продужили и у летњем семестру, опет на ФТН у Чачку.

„И наставници и студенти из Србије су веома љубазни и дружељубиви. Помогли су ми у вези са свим што се тиче факултета, предмета, па и језика, између осталог“, истиче Хоакин Круз Лупиа.

 

 

 

 

Подсетимо, ово није први пут да студенти из Шпаније за мобилност одаберу ФТН у Чачку. И у наредном семестру очекујемо двоје студаната са Универзитета у Хаену.