Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Састанак са представницима Агрономског Факултета у Чачку  и иноватором Сретком Попадићем

20. 02. 2024

Остваривање и јачање сарадње међу академским инстанцама Универзитета у Крагујевцу је једна од кључних активност, па је тако Иновациони Инкубатор Факултета техничких наука у Чачку је одржао састанак са представницима Агрономског Факултета у Чачку, дана, 8.02.2024. године. На састанку су представљени план и програм рада Инкубатора, али и предвиђене активности у које се могу укључити и студенти, истраживачи и наставано особље Агрономског Факултета у Чачку. Овом приликом договорени су наредни кораци и остварена је сарадња која ће утицати на развој Иновационог Инкубатора и јачање капацитета стартап тимова.  

Такође, истог дана, иноватор и предузетник, Сретко Попадић, посетио је Иновациони Инкубатор у Чачку. Као важни субјект иновацоне заједнице, представио је своје иновације и производе, и дао важне увиде у начине рада са стартап тимовима. На овом састанку стварена је сарадња на више поља, током које ће се јачати међусобни капацитети и формирати стабилна иновациона заједница.