Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Представљање Иновационог Инкубатора Факултета техничких наука у Чачку

20. 02. 2024

Иновациони Инкубатор Факултета техничких наука у Чачку је пројекат који се реализује у сарадњи са Научно технолошким парком Чачак а који је подржан од стране Министарства науке, технолошког развоја и иновација. Инкубатор ће пружати подршку студентима, наставницима и сарадницима, као и другим истраживачима у развоју статап идеја у области примене ИТ у управљању и индустрији, развоју паметних машина и процеса, софтвера, енерегетске ефикасности, еко-паметних извора енергије, савремених материјала и сродних дисциплина.  
 
Корисницима услуга Инкубатора биће доступне обуке и радионице у оквиру којих ће се упознати са светом стартапа, начинима генерисања иновативних идеја и бизнис модела, како да заштите интелектуалну својину и реализују пријаву за добијање финансијских средства за развој своје идеје. Учионице и лабораторије Факултета ће бити доступне тимовима за развој идеја, тестирање прототипова и евалуацију производа. Тим Иновационог Инкубатора ће бити доступан за пружање неопходне подршке као и за умрежавање са другим тимовима, истраживачима, експертима из привреде и заинтересованим компанијама.    
 
Позивамо све заинтересоване да нам се придуже у будућим активностима Инкубатора које ће бити најављиване на сајту Факултета као и на друштвеним мрежама: 
 
https://www.linkedin.com/company/inovacioninkubatorftn
https://www.instagram.com/inovacioni_inkubator_ftn/ 
 
Заинтересовани студенти, наставници и истраживачи моги да нам се јаве путем e-mail адресе inkubator@ftn.kg.ac.rs или нас лично посетити у канцеларији Инкубатора 312, на трећем спрату Факултета (поред Рачунског центра).