Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

ОДРЖАН ТРАДИЦИОНАЛНИ ТУРНИР „АЛЕКСАНДАР АВРАМОВИЋ“

13. 06. 2013

На теренима Спортског центра „Младост“ у Чачку у уторак, 11. јуна 2013. г. одигране су завршне утакмице у малом фудбалу, баскету и одбојци у оквиру 6. Меморијалног  турнира „Александар Аврамовић“, који je организовао Студентски парламент Факултета техничких наука у Чачку. Осим екипа ФТН-а у овогодишњој спортској манифестацији учествовале су екипе са  Агрономског факултета и Високе школе техничких струковних студија. 

Декан ФТН-а проф. др Јерослав Живанић  симболично је означио почетак ревијалне  утакмице коју су играле победничка екипа прошлогодишњег турнира и екипа коју су чинили наставници и асистенти. ФТН-а. На турниру је учествовало 14 екипа које су се такмичиле у малом фудбалу и пет у баскету и 10, док се 10  мешовитих екипа у такмичило у одбојци.

 

 

Коначни победник овогодишњег турнира у малом фудбалу је екипа ФТН-а која је савладала екипу „Агрономац“ резултатом 4:0.За најбољег играча турнира проглашен је Петар Марић, студент 2. године Мехатронике, голман екипе ФТН који је у току турнира примио само два гола. За најуспешнијег стрелца проглашен је Немања Вићовић, студент 2. године ФТН.

Науспешнија екипа у баскету била је „Дно мрежице“, а за најбоље одбојкаше проглашени су Дејан Ћетеновић, студент мастер студија Технике и информатије и Нада Томашевић, студенткиња 3. године Технике и информатике.

 

avramovic 2

 

Првопласираним екипама и најбољим играчима пехаре је уручио професор Факултета техничких наука др Мирослав Бјекић. Меморијални турнир се традиционално организује у знак сећања на једног од најбољих студената Електроенергетике Александра Аврамовића, кога је у тренутку изненадне смрти од дипломе Техничког факултета делио само дипломски рад.