Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

На ФТН одржан пробни пријемни

17. 06. 2013

У суботу, 15. јуна 2013. године на Факултету техничких наука у Чачку  одржан је пробни пријемни  за  више од 230 кандидата који ће ове године конкурисати за индекс на овом факултету.

Симулација пријемног испита на ФТН-у је одлична припрема за будуће студенте, који су осим провере знања имали прилику да се упознају са процедуром реализације пријемног.Кандидати по окончању провере знања добили решења тестова односно задатака како би сами проценили свој ниво знања.

 

Probni prijemni 2013

 

Да подсетимо, ове године на Факултету техничких наука у Чачку на шест студијских програма основних академских и интегрисаних академских студија има места за 200 буџетских и 70 самофинансирајућих студената. Као и претходних година школарина износи 62 хиљаде динара и може се измирити у више месечних рата. Пријављивање кандидата на конкурс  биће 26., 27. и 28. јуна у термину од 8 до 14 сати, а пријемни испит је заказан за  3. јул 2013.г. у 11 сати.