Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Одржана промоција књиге "Клупко живота"

3. 12. 2015

У издању Факултета техничких наука у Чачку, а а у оквиру обележавања 40 година постојања и рада Факултета, одржана је промоција књиге „Клупко живота“ аутора Милица Баковић, професора српског језика и књижевности, која је објединила био-библиографске јединице мр Јелене Косић Ковачевић, пензионисане професорке  ФТН.

 

Издање „Клупко живота“ је настало као резултат дугогодишње сарадње две професорке. Говорећи о списатељском раду Јелене Косић Ковачевић, Милица Баковић је рекла да рад  професорке Јелене незаобилазан извор информација који ће послужити истражиоцима културне баштине Моравичког и Златиборског округа.

 

  


 

Присутне је поздравио декан ФТН проф. др Небојша Митровић,  у име некадашњих професора Факултета, а сада пензионера, обратио се проф.др Данило Стојановић. У присуству чланова Завичајног удружења Чачана промоцију су употпунили стихови  песама и звуци усне хармонике у извођењу Дуда Лукића.