Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

На ФТН обележена школска слава

27. 01. 2017

У присуству свештеника, представника градског руководства, представника студената, чланова колектива, домаћина славе од претходних година  и гостију, сечењем славског колача и освећењем славског жита на Факултету техничких наука традиционално је обележена  школска слава Свети Сава. Домаћин славе био је др Момчило Вујичић, ванр. професор, а идуће године домаћин ће бити  проф. др Мирослав Радојичић.   

Вокално извођење Светосавске химне приредила је Ива Вуковић, ученица Средње музичке школе у Чачку. На ФТН школска слава се обележава од 1995. године.

 

ФОТО ГАЛЕРИЈА

 

Sveti Sava

 

Уз честитке члановима колектива и студентима ФТН, свештеник Рајчевић је рекао да је  очување светосавског духа у српском народу, пут вере, наде, правде, поштења и међусобног поштовања,  које су, како је навео, у осврту на животни пут  Растка Немањића, осликале просветитељски живот Светог Саве, ствараоца темеља образовања у Србији.