Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Ученици Техничке школе из Горњег Милановца посетили ФТН

13. 05. 2019

Ученици 3. и 4. разреда Техничке школе „Јован Жујовић“ из Горњег Милановца са образовних профила мехатроника и електротехничар рачунара у оквиру практичне наставе у суботу 11. маја 2019. год.  посетили су Факултет техничких наука у Чачку у Лабораторијама за електрично мерење, електричне машине и мехатронику. Ученици  су имали прилику да се упознају са опремом уз помоћ које им је демонстрирано више вежби.

Ученике и наставнике из Горњег Милановца поздравили су декан ФТН проф. др Данијела Милошевић и продекан за науку и међународну сарадњу проф. др Небојша Митровић говорећи о потенцијалима за успешно за студирање, као и могућностима и перспективама за запослења дипломаца ФТН.

Дугогодишња успешна сарадња Техничке школе из Горњег Милановца и Факултета техничких наука у Чачку огледа се у извођењу дела практичне наставе на Факултету, предвиђене у оквиру редовног наставног плана намењеног средњошколцима образовних профилаиз области које се изучавају на Факултету техничких наука.