Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

ФТН посетиле колеге са Универзитета у Темишвару

23. 05. 2019

У оквиру Међународне регионалне сарадње синдикалних организација у високообразовним установама, чланови Синдиката Политехничког универзитета у Темишвару (Румунија) боравили су  18. и 19. маја 2019. године у посети Чачку као гости Факултета техничких наука у Чачку.

Посетом је обухваћен обилазак Факултета, академске четврти, установа културе Народне Галерије „Надежда Петровић“ и Народног музеја где су гости  имали прилику да  у оквиру програма „Ноћ музеја“  погледају поставке изложби, а у оквиру другог дана посете посећени су и Овчарско-кабларски манастири.

 У име Синдиката Факултета техничких наука у Чачку председница Милка Јовановић приликом обраћања колегама из Темишвара изразила је захвалност за узвраћену посету Чачкуи најавила проширивање сарадње и у другим сегментима сендикалне сарадње. У име Синдикалне делегације  Универзитета из Темишвара из Чачка изразивши захвалност на гостопримству председник  Prof. Corneliu Podoleanu рекао је да је ово само наставак боље и успешније сарадње озваничене пре годину дана потписивањем Протокола о сарадњи Синдикалних организација две високообразовне установе.

У присуству продекана ФТН, госте из Румуније поздравила је декан ФТН проф. др Данијела Милошевић.