Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

41. генерација ФТН прославила апсолвенатско вече

11. 06. 2019

Студенти завршне године студија Факултета техникчих наука прославили су апсолвентско вече заједно са колегама са Агономског факултета и Високе школе техничких струковних студија.

Прослави је присуствовало око 150 студената ФТН-а, којој је претходило је фотографисање на платоу испред факултета.

Овогодишњи апсолвенти су 41. генерација ФТН-а припадају генерацији уписаној 2015. и студенти петогодишњих студија Технике и информатике уписани  2014. године.

41 генерација апсолвената ФТН

 

Прослави су присуствовали наставници и сарадници све три високошколске установе. У име колектива ФТН-а чачанске апсолвенте поздравила је декан проф. др Данијела Милошевић и студентима ФТН упутила поруку:

-Ви сте још једна у низу успешних генерација која ће проносити име Факултета техничких наука у Чачку. Желимо да у професионалним каријерама будете успешни, да се поносите знањем стеченим на ФТН као што се и факултет поноси вама.- рекла је декан Милошевић.

Уз најлепше жеље у будућем животу, апсолвентима су се обратили продекан Агрономског факултета др Душко Брковић и директор ВШТСС др Драган Брајовић