Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Oдржано предавање „Увод у поступке израде пројекта нисконапонских електричних инсталација са примерима“.

24. 01. 2020

У среду, 15. јануара 2020. год. у 17 часована Факултета техничких наука у Чачкуодржано је предавање под називом

„Увод у поступке израде пројекта нисконапонских електричних инсталација са примерима“.

На самом почетку, предаваче и публику је поздравио др Момчило Вујичић, ванредни професор, руководилац пројекта програмске активности Развоја високог образовања у оквиру ког је предавање и организовано.

Предавање су одржали представници фирме „Таталовић Пројект, Биро за пројектовање, консалтинг и инжењеринг“ из Чачка: Гордана Таталовић, дипл. инж. ел., Божидар Милинковић, дипл. инж. ел. и Стефан Чурлић, дипл. инж. ел.

Студенти и наставници студијског програма Електротехничко и рачунарско инжењерство су путем овог предавања упознати са досадашњим пројектима које је фирма реализовала у земљи и иностранству. Такође, предавачи су пренели део искуства у пројектовању електричних инсталација. Било је речи о конкретним проблемима са којима су се сусретали као и могућностима примене појединих софтвера у пројектантској пракси.

Присутна публика је након презентације постављала додатна питања што је потврдило интересовање студената за наведену тему.