Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Студентима ФТН представљене стипендије Министарства одбране

22. 10. 2021

У четвртак 21. октобра 2021. године на Факултету техничких наука у Чачку одржана је промоција стипендија  Министарства одбране Републике Србије намењених за стипендирање студената основних и мастер академских студија из области електротехнике, информатике и рачунарског инжењерства.

 

Представници Војнотехничког института разговарали су са студентима завршних година студија о могућностима које омогућавају стиипендије као и позицијама која на којима би корисници стипендија били запослени по завршетку студија.

 

 

Конкурсом је предвиђено да стипендисти по стицању диплома добију запослење у Министарству одбране у својству цивилних лица, а њихова будућа радна места била би у градовима широм Србије.

 

Међу техничким факултетима у Србији,у  Војнотехничком институту препознали су квалитет студената који се образују на Факултету техничких наука у Чачку, а према оцени продекана за науку проф. др Небојше Митровића, стипендије Министарства одбране су додатни подстицај и мотивација за будуће мастер и дипломиране инжењере електротехничког и рачунарског инжењерствада буду још успешнији у току студија.

 

Конкурс траје до 29. октобра 2021. године.