Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

„УниСТАРТ“ – програм пракси и стипендирања: сигурним корацима ка запослењу

22. 02. 2022

Компанија „Унипромет“ из Чачка представила је студентима Факултета техничких наука у Чачку свој програм „УниСТАРТ – програм пракси и стипендирања“. Представници и запослени у овој компанији позвали су студенте свих студијских програма да се пријаве за стручну праксу,  они најбољи ће имати прилику да  потпишу уговор о стипендирању, а након дипломирања добију и стално запослење.

 

Породична фирма са традицијом преко 30 година у производњи, промету и услугама металних конструкција и преко 500 запослених, студентима нуди практична знања у областима електроенергетике, мехатронике, машинства и инжењерске информатике, инжењерског менаџмента и других области.

 

Присутне студенте занимало је, између осталог,  да ли су потребне одређене компетенције за праксу, колико дуго траје пракса, да ли је компанија отворена за предлоге и нове идеје. Из компаније су истакли своју флексибилност када је реч о трајању и начину извођења праксе, чиме се потребе студената стављају на прво место, а нове идеје су увек добродошле и то је оно што цене код својих запослених.

 

За све оне који желе да се информишу и пријаве на овај програм, могу се обратити директно компанији „Унипромет“  на мејл адресу hr@unipromet.co.rs или путем линка shorturl.at/boK79