Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Одржан први састанак партнера на Еразмус+ пројекту DigiPsyRes

3. 03. 2022

Стручни тим Факултета техничких наука у Чачку, који чине носиоци и аутори Еразмус+ пројекта DigiPsyRes (Enhancing digital and psychological resilience through peer networking in the online environment in times of crises), учествовао је на првом састанку конзорцијума. Састанку, који је одржан у Ректорату Универзитета у Крагујевцу 28. фебруара 2022. године, присуствовали су и пројектни тимови италијанског Универзитета у Фођи и Универзитета Казимир Велики из Бидгошча у Пољској.
 
 
Састанак је организован са циљем да се пројектни партнери и чланови њихових тимова детаљније упознају са пројектним активностима, расподелом задатака и правилима имплементације пројектних активности. На састанку је усвојена и управљачка структура пројекта као и план за реализацију активности у првих 6 месеци.
 
Пројекат има за циљ развијање програма подршке студентима у стицању вештина за превазилажење психо-социјалних и образовних потешкоћа насталих у онлајн окружењу, јачање дигиталне резилијентности, и развијање дигиталних ресурса за институционално умрежавање студентских дигиталних заједница и организација професионалаца за психо-социјалну и педагошку подршку.