Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

NF Innova отвара фирму у Чачку, студентима нуде праксу и запослење

3. 03. 2022

На Факултету техничких наука одржана је презентација компаније NF Innova (https://www.nfinnova.com/). Ова компанија пружа јединствена банкарска решења преко различитих дигиталних канала. Као део New Frontier групације, са седиштем у Бечу, искључиви фокус су им финансијске апликације за дигитално банкарство и њихово решење је једно од лидера на европском тржишту.
 
 
Разлог ове посете је отварање фирме у Чачку. Компанија је препознала потенцијал студената ФТН-а и нуди им могућност плаћене праксе и запослења. Студентима се испред компаније обратио Славко Милојевић, некадашњи студент ФТН-а,  говорећи о својим искуствима у овој фирми. Још једном ФТН се  показао као добар партнер у сарадњи са привредом, образујући кадрове који су тржишту неопходни. Компанија студентима нуди менторство стручњака са дугогодишњим искуством у области програмирања, али и другим областима. 
 
Студенти завршних година, који су заинтересовани  за праксу или посао свој CV могу послати на hr@nfinnova.com , пријаве су отворене до 9. марта. Након пријема радних биографија, запослени у овој компанији ће обавити разговор са студентима,  а затим креће реализација програма пракси или запослења, предвиђено је да то буде већ 1. априла.  Уколико студенти нису сигурни у избору позиције, могу конкурисати за више њих, а касније кроз разговор са искусним колегама одлучити која је позиција најбоља за њих,  у складу са њиховим знањима и вештинама. 
 
Студенти могу конкурисати за позиције: 
· Android developer
· iOS developer
· Web developer
· .NET developer
· Project Manager/Business Analyst 
· Test engineer 
· Application support developer 
· Technical Writer.