Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Стартап викенд на Факултету техничких наука у Чачку - 20. и 21. април

3. 04. 2024

На Факултету техничких наука у Чачку, 20. и 21. априла, одржаће се Стартап викенд, организован са циљем да младим људима пружи прилику да стекну важна знања и вештине неопходне за развој својих идеја и решења.  
 
Овај догађај има за циљ да помогне учесницима да се упознају са процесом стварања стартапа и свим аспектима који то обухватају. Кроз предавања и радионице из области предузетништва и стартапа, рада у тиму и решавања реалних проблема, учесници ће имати прилику да науче како да одреде тржиште и открију кориснике за свој производ, као и како да презентују своје идеје пред стручњацима. Ово је одлична прилика за младе да се опробају у свету иновационог предузетништва, стекну вредна знања и вештине, и представе своје идеје стручњацима из различитих области.  
 
Стартап викенд је организован у сарадњи са Иновационим инкубатором Факултета техничких наука у Чачку, Научно технолошким парком Чачак, Министарством науке, технолошког развоја и иновација, и партнерским организацијама: Иницијатива „Дигитална Србија“ уз подршку USAID-а, ICT Hub-a, PwC и GARAŽA бy Tenderly. 
 
Не пропустите шансу да учествујете на овом догађају и развијате идеје коју могу бити претворене у успешне стартап компаније! Пријаве су отворене до 17. априла, а заинтересовани појединци или оформљени тимови се могу пријавити путем линка: https://forms.gle/gQJBFUHEbbqKQ3QL6